Reviews:

Blossoming Rieview

Ervaringen van cliënten en cursisten over Nusta Karpay:

Inca: Waar ik heel blij mee ben is het naslagwerk en ook de mooie kaarsen en het cadeautje. De locatie is een feest op zich, genoten van de heerlijke soep en het lekkers, je ongelooflijke enthousiasme, je kennis en je universele liefde. Je knuffels in onvoorwaardelijke liefde zijn geweldig, ik ga voor nog meer Knuffels.

Margreet: Door zowel de Munay Ki en de Nusta Karpay training ben ik in aanraking gekomen met een soort bron of diepere lagen in mijzelf die ik voorheen nooit kende. Deze bron had ik in mijn eentje echt nooit kunnen " aanboren".  Door de inwijdingen kreeg ik echt een openbaring van binnen. Hierdoor kan ik veel makkelijker de juiste keuzes maken. Ik twijfel minder en het alsof ik sommige dingen al van te voren weet en waarneem. Het maakt mij leven echt een stuk makkelijker. Ik gun iedereen zo’n mooie ervaring want ik geloof dat de wereld een mooiere plek zo worden wanneer steeds meer mensen deze krachtige en bijzondere veranderingen tot zich kunnen nemen!!

Frederique: Dank je wel voor je energie en de Nusta Karpay, ik denk met een goed gevoel terug aan de intensieve 3-daagse Nusta Karpay Mastertraining. Ik ben het allemaal nog aan het verwerken.

Edith: Mijn eerste ervaring met Nicolette, 4 jaar geleden, was meteen al bijzonder. Ik kreeg de ochtend dat ik mijn eerste afspraak met haar had een miskraam, erg verdrietig en ik had ontzettende pijn in mijn buik. Aangezien mijn nieuwsgierigheid naar Reiki overwon had ik al mijn moed verzameld en ben ik toch naar Nicolette toe gegaan. Zij gaf mij een healing, plaatste een symbool in mijn buik en mijn buikpijn was verdwenen! Daarnaast is Nicolette een ontzettende sprankelende, lieve, hartelijke vrouw en ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Ondertussen heb ik de cursussen Reiki 1, Reiki 2, Munay Ki en Nusta Karpay bij haar gevolgd. Stuk voor stuk bijzondere cursussen die Nicolette op de mooiste locatie van heel Nederland geeft (in Wilnis). Bij Nicolette voelt het als thuiskomen, er heerst altijd een relaxte sfeer. Ze brengt de lesstof niet zweverig en met humor, ze heeft persoonlijke aandacht voor elke cursist. Zelfs na de cursussen is ze erg betrokken en begaan met je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vindt ze het erg fijn om je in de watten te leggen, ze verzorgt telkens een overheerlijke lunch en er staat altijd wat lekkers te knabbelen. Nicolette organiseert ook oefenavondjes bij haar thuis, waarbij ze het puur uit liefde en voor de cursisten doet (want ze vraagt zo´n kleine bijdrage dat ze er op uur basis maar weinig aan overhoudt). Ontzettend lief van haar.

Nicolettes cursussen hebben me tot nu toe veel gebracht. Ik ben meer in balans, meer mezelf en heb meer rust. Ik raad iedereen aan naar Reikicentrum de Ontmoeting te gaan! :) 

Ivy: Nusta Karpay en Munay ki, heerlijke trainingen, prachtige locatie, toegewijde sjamaan, healer en zeer speciale aandacht voor iedereen, tijd speelt geen rol en je krijgt zeer veel waar voor je investering. Dank voor je zeer persoonlijke begeleiding. 

Renier: Nusta Karpay: niet de gemakkelijkste training, veel oud zeer kwam vrij maar toch weer veel geleerd, wat ik kan gebruiken en doorgeven. Dank voor je heerlijke 3-dagen verblijf in de hoge energie trillingen. Het heeft mij zeer geraakt, ik zie alles heel helder en weet nu wat ik ga doen. 

Marko: Evenwicht, rust, helderziendheid, kracht, ontmoetingen met Gidsen, Sjamanen en Indianen. Dit brengt mij heel veel verder op mijn pad.  

Dat extraatje maakt het nog mooier dan dat het al was. De oefeningen staan in m'n geheugen en blijven "levend" omdat ik er heel veel aan denk en ze in gedachten iedere keer opnieuw beleef. De cursus heeft mij rust, liefde en vertrouwen gegeven. Ik leef nu vanuit mijn hart. De locatie is een feest op zich, genoten van de heerlijke soep en het lekkers, je ongelooflijke enthousiasme, je kennis en je universele liefde.

Marinka: Al veel workshops en trainingen gevolgd in mijn leven maar hier kwam ik terecht in een oprecht warm nest, vol kracht, aandacht en mega veel kennis over de materie. Ze haalt de wijsheid rechtstreeks van de Spirits want dit kan je nooit allemaal onthouden. Ze leeft voor haar werk, ze is haar werk en gelukkig niet zweverig of aanstellerig alsof dit enige juiste zou zijn. Ze gaf mij het vertrouwen terug wat ik al jaren echt kwijt was. Na deze training is het ook gebleven. Ik doe nu wat ik zelf zo graag wilde. Gelukkig werkt het dus ook echt zo. Als ik doe waar ik blij van word dan is mijn familie ook blij en alles lukt ook zomaar. Meer dan dank voor je nimmer aflaten energie en aandacht voor een ieder persoonlijk. Ik blijf je volgen!!