Werken met Gidsen

Ontmoet je Gidsen

Werken met Gidsen

Wat zijn Gidsen, Engelen of Spirits? Het zijn boodschappers van “boven” en ze communiceren via je ziel. Er zijn Gidsen, spirituele helpers en begeleiders. De meeste mensen hebben een heel team van helpers om zich heen. Ze willen dolgraag helpen maar je moet het wel zelf vragen. We gaan leren hoe je deze energie kunt leren voelen. Het komt vooral neer op jezelf open durven stellen, werken vanuit het gevoel en niet vanuit je hersenpan en vertrouwen hebben. Het is geen quick-fix job, je bent er echt wel een lange tijd mee bezig om te leren hoe jij je het beste kunt afstemmen op andere energieën. Als je dit eenmaal in je vingers hebt is het magisch! Je lichaam is je instrument, dus daar werken we vooral mee.


Praktische informatie

In 4 lesdagen gaan we je eigen trillingsniveau verhogen, reizen door diepere lagen, trance reizen, persoonlijk contact met je Engelen en Gidsenteam versterken en leren om met bepaalde symbolen healingen te geven i.s.m. met je Gidsenteam. Werken met krachtsymbolen, energie van de regenboog, Engelen en Aartsengelen energie leren ervaren en afstemmingen maken met Gidsen. We werken met snelschrift/automatisch schrift en je ontvangt meerdere inwijdingen. Wil je meer informatie, vraag dan om het uitgebreide programma van deze cursus.

Werken met Gidsen

Locatie

Stiltegebied van Wilnis.

Cursusduur

4 lesdagen, ongeveer 1x per maand.

Open agenda

Investering

In groepsverband € 600,- p.p.

Individueel, we gaan dan dieper in op wat er bij je speelt en je ontvangt meer healingen en langere inwijdingen, 4 privé lesdagen € 850,-

Inbegrepen

Koffie, thee, soep & sapjes en gezonde hapjes. Neem wel je eigen lunch mee.

Werkmap Begeleiding voor, tijdens en na de cursus Healingen en persoonlijke begeleiding, dit alles afgestemd om het trillingsniveau te verhogen.

Niets is zo krachtig als jouw verlangen!