Hucha Rumi

Voel jij je weleens loodzwaar? Ben je niet vooruit te branden? Neem je gevoelens van anderen over? Dan is deze mooie techniek echt iets voor jou. Met de Hucha Rumi techniek voeren we zware energie uit het auraveld af. Ik werk met speciale magneetstenen uit de natuur.

Niemand is vrij van zware energie, ons drukke leventje, stralen van computer en telefoongebruik maar ook ruzies, verplichtingen, volle agenda’s en de milieuvervuiling spelen allemaal mee. Zware energie gaat je niet verder helpen dus weg ermee!

Met een Hucha Rumi ceremonie ben je in staat om ‘imprints’ uit dit of een vorig leven te verwijderen. Imprints zijn gebeurtenissen die zware energie achter hebben gelaten in je energetisch lichaam. 

Hucha Rumi voorkomt dat er projecties van anderen, trauma’s en nare gebeurtenissen zich vast kunnen zetten in je energetische en of in je fysieke lichaam. Waardoor er uiteindelijk allerlei klachten in je fysieke lichaam kunnen ontstaan. Deze stenen techniek zie ik als een douche voor je energetische lichaam en is een mooie voorbereiding op een Soul Retrieval of illuminatie.